English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

бугарија

Бугарија

Бугарија е нова дестинација за медицински туризам.

Посетителите доаѓаат од цела Европа, Русија, Северна Африка и на Блискиот Исток. Бугарија има многу предности:

  • Ниски трошоци за лекување
  • Нема време на чекање
  • Одлично приватни клиники
  • Најнова технологија
  • Многу добар медицински специјалисти
  • Ниски трошоци за хотели
  • Евтини летови

JMB Medical Travel е медицински патување специјалист. Ние ви помогне да најдете евтини медицински третман во Бугарија со нема време за чекање.

Ние препорачуваме најдобрите приватни клиники во Бугарија. Сметаме дека за вас најдобрите третман на најдобра цена.

Најпопуларните медицински третмани во Бугарија:


Тагови: #bulgaria #бугарија #рак #lasik #rak #PETCT