English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

донирање-јајце

Донирање јајце

Цената на донирање јајце клетки поаѓа од €3500.

За повеќе информации за донирање јајце клетки, ве молиме пратете е-маил на Марија во JMB Medical Travel: mariya@jmb-medical.travel

Тагови: донирање-јајце-клетки, Бугарија, евтин,