English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

мри

МРИ

Магнетна резонанца, МРИ во Бугарија и Турција.

Цената на Магнетна резонанца поаѓа од €70.

Каде можам да најдам евтин магнетна резонанца?

  • Бугарија: Софија,
  • Турција: Истанбул,

Информации и пребарувања:

За повеќе информации за Магнетна резонанца, ве молиме пратете е-маил на Марија во JMB Travel:

Тагови: Магнетна резонанца, МРИ, Бугарија, Турција, евтин,