English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

туристички-услуги

Tуристички услуги

JMB Medical Travel нуди туристички услуги за медицински туризам: хотел резервација, евтини летови, трансфер аеродром, преведувач, виза.

JMB е медицински специјалист за патување и регистрирана тур-оператор. Ние ви помогне да ги организирате вашите патувања за лекарски третман.

Ние нудиме туристички услуги:

  • Евтини авионски билети.
  • Влезна виза
  • Среќавајте сте на аеродромот
  • Хотел и апартмани резервација
  • Преведувач
  • Посети, активности, празници

JMB Medical Travel нуди лични услуги. Ние се направи полесно за вас да патуваат за медицински третман.

Тагови: хотели, летови, трансфер аеродром, преведувач, виза, Бугарија, Турција, Грција, Франција, Германија, Чешка,