English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

botox

Botox

Цената на Botox, ботокс третман поаѓа од €100.

За повеќе информации за Botox, Ботокс, ве молиме пратете е-маил на Марија во JMB Medical Travel: mariya@jmb-medical.travel

Тагови: Botox, Ботокс, Бугарија, Турција, евтин,