English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

jmb-travel-tour-operator-bulgaria

JMB Travel

Информации за JMB Travel во Бугарија.

JMB Travel е регистрирана тур-оператор во Бугарија. Ние сме специјализирани за медицински туризам. Ние ви помогне да најдете најдобрите третман на најдобра цена.

JMB Travel е семејна компанија. Ние се грижиме за нашите клиенти. Ние сакаме да се слуша. Кажете ни за вашата состојба и ќе се најде најдобриот третман. Ние сме независна од било која клиника.

Ние го сакаме она што го правиме!