English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

pet-ct

PET-CT

Евтин PET-CT во Франција, Германија, Израел, Бугарија и Турција.

Цената на PET-CT поаѓа од €750.

Каде можам да најдам евтини PET-CT?

  • Бугарија: Софија,
  • Турција: Истанбул,
  • Израел

Информации и пребарувања:

За повеќе информации за PET-CT, ве молиме пратете е-маил на Марија воJMB Travel:

mariya@jmb-medical.travel

Тагови: PET-CT, Бугарија, Турција, евтин