English français Deutsch Nederlands español italiano ελληνικά Русский македонски български

JMB Medical   JMB Travel  

забен-имплант

Забен имплант

JMB Medical Travel нуди евтини забни импланти во Бугарија и Турција.

Која е цената на забен имплант?

Цената на забен имплант поаѓа од €480.

Каде можам да најдам евтини забен имплант?

Стоматолошки импланти се достапни во:

  • Бугарија: Софија,
  • Турција: Истанбул,
  • Тунис

Информации и пребарувања:

За повеќе информации за забните импланти, ве молиме пратете е-маил на Марија во JMB Medical Travel: mariya@jmb-medical.travel

Тагови: забен имплант, Бугарија, Турција, евтин,